Službeno: Vranješ do kraja sezone u Gijonu

Potpisao ugovor sa Sportingom

Službeno: Vranješ do kraja sezone u Gijonu

Ognjen Vranješ je uspješno prošao ljekarske preglede u Gijonu i potom stavio paraf na šestomjesečni ugovor.

Bh. reprezentativac nakon raskida saradnje sa Gaziantepsporom nije dugo čekao na pronalazak nove destinacije, a u Gijon je doveden s namjerom da poboljša odbranu koja je primila 35 golova na 20 dosadašnjih utakmica u ligi.

Španski mediji tvrde da je Ognjen Vranješ potpisao šestomjesečni ugovor sa Gijonom, sa opcijom produženja, a u procesu prilagodbe na novu sredinu od velike pomoći mu je talentovani Alen Halilović. 

Vranješ je u dosadašnjoj karijeri igrao za Borac, Crvenu zvezdu, Napredak Kruševac, Šerif, Krasnodar, Alaniju, Elazigspor i Gaziantepspor. Za našu reprezentaciju je od 2010. odigrao 21 utakmicu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi