Smalling propušta i duel sa Sassuolom
EPA

Trenirao odvojeno

Smalling propušta i duel sa Sassuolom

Chris Smalling morat će, ipak, pričekati na svoj debi u dresu Rome.

Engleski defanzivac je prve minute za novi klub trebao ubilježiti sutra kada Roma u sklopu 3. kola Serije A dočekuje Sassuolo, ali sve je na kraju poremetila povreda, odnosno istegnuće mišića.

Nadali su se u Romi da će Smalling spremno dočekati vikend, ali kako je i jučer trenirao odvojeno od ostatka saigrača, ustanovljeno je kako će ipak morati sačekati još neko vrijeme.

Mediji u Italiji pišu kako bi Smalling vrlo lako mogao propustiti i meč protiv Bašakšehira, koji Roma igra u četvrtak u sklopu grupne faze Lige šampiona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma inače ima dosta problema s povredama fudbalera. Od ranije 'out' su još Cengiz Under, Davide Zappacosta, Diego Perotti...

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Hamza123456789
lige Sampiona ili lige Evrope ??
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi