Igračima Rome odlazak na trening prava avantura: "Cesta izgleda kao u Sarajevu tokom bombardovanja"

Mnogi igrači imali problema s automobilima zbog rupa na putu

Igračima Rome odlazak na trening prava avantura: "Cesta izgleda kao u Sarajevu tokom bombardovanja"

E. Čaušević

Poznato je da igrači Rome svoju bazu imaju u Trigoriji koja se nalazi nešto izvan Rima, a italijanski novinari su otkrili da je igračima prava avantura odlazak na trening.

Naime, italijanski mediji objavili su jutros da su u prethodnim godinama mnogi fudbaleri imali problema sa svojim automobilima zbog odlaska u Trigoriju. Jedan od njih bio je i Edin Džeko čiji automobil je bio "žrtva" loših puteva u Rimu.

Putevi u Rimu nisu baš najbolji, ali put prema Rominom trening centru je čini se pravi horor. Italijanski mediji objavili su da problemi traju već godinama i da su rupe na tom putu svakog dana sve gore.

Zbog svega toga igračima Rome je postala avantura odlazak na trening, a u prethodnim godinama mnogi igrači su imali problema s automobilima upravo zbog tih rupa.

Čak je i Edin Džeko bio u problemu jer mu se zbog lošeg puta ka trening centru pokvario automobil, a pored njega slične probleme i mali su Totti, Juan Jesus i Diego Perotti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji prisjetili su se čak i Džekine izjave iz 2017. godine kada je rekao da je taj put slični putevima u Sarajevu tokom rata u BiH, odnosno kao da je put bombardovan.

No, jutros je objavljeno da će ovaj problem konačno biti riješen jer je grad odobrio da se ovaj put obnovi i popravi. To će sigurno olakšati igračima Rome odlaske na treninge i neće se morati brinuti da li će im se pokvariti automobil.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

maska1
uspori hajvanu
7 0
amadeus21
Glavni grad Italije, jedan od svjetskih centara mode, ima lose ceste...Boze sacuvaj
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi