Smalling stigao u Rim, slijedi potpis
Foto: Twitter/AS Roma

Englez napustio Manchester United

Smalling stigao u Rim, slijedi potpis

Engleski defanzivac Chris Smalling doputovao je u Rim na potpis ugovora s Romom.

U ovoj sezoni Smalling nije bio prvi izbor menadžera Manchester Uniteda i promjena sredine za 29-godišnjeg fudbalera bila je neizbježna, a njegova naredna stanica bit će Serie A.

Prilika je to koja je za Smallinga došla iznenada, tačnije nakon što su u Romi odustali od Dejana Lovrena, a u rimski klub ovaj fudbaler dolazi na jednogodišnju posudbu koja će Vučicu koštati tri miliona eura.

Cijeli posao će biti realizovan do kraja dana, budući da se Smalling već nalazi u Rimu i u narednim satima će odraditi sve liječničke preglede i potom staviti paraf na ugovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za Smallinga će ovo biti ujedno i prva avantura izvan Engleske. Prije nego što je 2010. godine došao u Manchester United na profesionalnom nivou je igrao jedino za Fulham.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi