SMS zamalo kao Kjosevski

Da je ovo ušlo...

SMS zamalo kao Kjosevski

Sinoć je na Olimpicu odigran veliki rimski derbi Lazija i Rome koji je okončan najnepopularnijim rezultatom 0:0, iako je imalo itekako šta da se vidi.

Posebno je zanimljiv bio završetak utakmice. Prvo je Marušić promašio idealnu šansu za Lazio, da bi nakon toga Džeko prijetio čak tri puta u 40-ak sekundi. Jednom je pogodio i prečku...

A onda, kada se očekivao posljednji sudijski zvižduk, Sergej Milinković-Savić je, reklo bi se, iz očaja pokušao sa 70-ak metara udaljenosti i zaista je malo nedostajalo da postigne gol sezone.

Lopta je pala malo ispred Alissona, preskočila ga ali je, na njegovu i Rominu sreću, otišla malo pored stative.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Situacija s kraja rimskog derbija neodoljivo je podsjetila na gol Željinog golmana Vedrana Kjosevskog od prije 10-ak dana.

Top Komentari

Enchy
ni slično...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi