Snimci Edena Hazarda s treninga uljevaju nadu navijačima Reala

Belgijanac se polako vraća u pravu formu

Snimci Edena Hazarda s treninga uljevaju nadu navijačima Reala

Eden Hazard je prošlog ljeta napravio veliki transfer i iz Chelseaja prešao u Real Madrid. Ipak, navijači Reala su do sada mogli vidjeti samo sjenu Hazarda iz Chelseaja.

Imao je Hazard problema sa kilažom od trenutka dolaska na Santiago Bernabeu, a tu su bile i nezgodne povrede.

Zbog posljednje teške povrede skočnog zgloba desne noge Hazard je morao na operaciju 5. marta i vjerovalo se da je izgubljen za sezonu.

Međutim, onda dolazi do prekida fudbalske sezone zbog pandemije novog koronavirusa, a pauzu Hazard koristi odlično.

Povreda je skoro u potpunosti sanirana, a Belgijanac je skunio višak kilograma i vratio se treninzima Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Posljednji snimci sa treninga Reala uljevaju nadu među navijačima kraljevskog kluba da će konačno dobiti pravog Hazarda. Belgijanac je povratio brzinu, pogađa na trening utakmicama, dribla...

Mogao bi Hazard biti potpuno spreman za nastavak sezone španske La Lige koji se očekuje 11. juna. Real Madrid pak prvu utakmicu igra tri dana kasnije - na domaćem terenu protiv Eibara.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi