20

Komentari (20)

Chico
Evo prilike vjecnom kandidatu za selektora, Sergeju Barbarezu - da preuzme mladu reprezentaciju i pokaze svoj talenat. Nemojte ga na direktorsko mjesto, potkopavat ce selektora preko Dzeke i Pjanica, kao sto je to radio Safetu preko Spahica.
Mowzilla
SAVEZ NAPOLjE !!!
Zulfikar
Taman da su doveli Kloppa to ne umanjuje cinjenicu da lopovi sjede u savezu. Dakle treba ih sve nogirati ukljucujuci i cistacice.
roki-rokic
Nije se moglo 2 do 3 hiljade guzica u Sarajevu izvuci do zgrade saveza.Znam da je tesko doci iz Zenice ,Tuzle,Mostara itd, ali ovi Hordasi i Manijaci koji se ubise lupajuci po texturi kako ga treba bojkotovat.
Probisvjet
Uranija
Ne može niko normalan podržati mnoge stvari unutar saveza BiH kao npr. sudjenje u domaćim prvenstvima koje je katastrofalno lopovsko i ima još mnogih stvari ali ovo za Barbareza su upravu 100% jer ne nožeš ti očekivati poziciju selektora bez dana radnog staža bilo gdje pa makar to bila liga federacije BiH... a što se tiče direktorske pozicije mogao je tu puno doprinjeti i biti uvijek blizu repke gdje bi mogao pomagati i prije svega nadzirati i ukazivati na eventualne greške gdje bi imao veliku podršku navijača...ali on se ponaša kao uvrijeđena mlada i pokazuje veliku dozu amaterstva i neiskustva, nažalost
AmarSahi
Tako je brate, ali kada ja to napišem uglavnom neka budala dođe da mi j*be mater ili šta već, da mi govori da sam ''seljačina mrtva'' ''da nemam pojma'' itd. Ovo je samo igra o ganjanju lopte, ne kažem da je to loše, ali previše se ovi užive u to, život im zavisi od toga.
Eno30
100% ispravan komentar ija se slazem sa tim za Brabareza nebitno koliko cjenimo i volimo i postujemo njega. Reprezentacija treba da bude ispred svih
PeppermintSA
Potpisujem od A do Ž
starmac
Uranija@Da te nešto pitam?Ima li Sofrenić ili Đemiđić ikakve veze sa fudbalom prije dolaska u SAVEZ i po čemu su oni bitniji od SERGEJA BARBAREZA?Ti koji pišeš veze nemaš sa fudbalom kao i ova dvojica SOBOVA.I još nešto,kad spomeneš ime SERGEJ BARBAREZ ustani i skini kapu.
Uranija
@starmac neke nebitne funkcije u savezu može svako obavljati a najvažniju funkciju tj. poziciju selektora mora neko bar malo iskusan... i nemaš ti mene šta pitati jer sigurno ne voliš ovu repku i Barbareza više od mene... samo pričaš gluposti i spominješ nekakve đemiđiće iz komentara u komentar kao papagaj
Uranija
@starmac i ne kaže se ‘SOBOVA’ nego SNOBOVA... stručnjak moj lijepi
starmac
Uranija@Izvini nisam znao da si KOLEKTOR.Uh izvini LEKTOR.
Uranija
@starmac shvati ovu malu ispravku kao prijateljsku gestu a što se tiče repke i Barbareza, uopšte ne želim sa tobom da polemišem, imaj svoje mišljenje i brani ga kako umiješ i znaš... P.S. Ni u Njemačkom savezu ili Italijanskom na predsjedničkom mjestu ne sjedi bivši fudbaler... nije da branim ove uhljupe u savezu ali promjenite malo te stvari koje im zamjerate, npr. hajde svi da ih kritikujemo zbog lopovskog sudjenja u domaćim ligama... pozdrav za Mostar, najljepši grad u BiH poslije Sarajeva ;)
Laola
Koga realno boli tuki za Barbarezom, da se zelio trenerskim poslom baviti u ovih 10 godina sto ima licencu trenirao bi bar Baden Baden. Ispade ovako da on ima neki caroban stapic i sve ce bolje nakon njega biti, hoce al u k....
Laola
Ma bolje sjediti za pokeraskim stolom i prodavati pricu kao SDA eto patriotizam, a ovamo boli me tuki.
Ade1987
Koji su to lopovi, pa ovo treba sve u kavez samo BOJKOT
Ade1987
Ma on je njihov igrač pa to se vidi iz aviona čovjek je doveden da radi kako mu drugi kažu čito sam o njemu sta Bugari kažu nula od terena svaki poraz prebaci na igrače nikad nije uzimao sam odgovornost na sta smo mi spali da nas trenira prosječni trener iz Bugarske haj da je došlo neko ime iz Bugarske pa hajde ali ne ova prodana duša.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti