Šok finiš za Parmu, Inter nosi bodove sa Tardinija

Seria A, 28. kolo

Šok finiš za Parmu, Inter nosi bodove sa Tardinija

Ekipa Intera stigla je do tri boda večeras u gostima kod Parme u okviru 28. kola Serije A jer je nakon preokreta uspjela da slavi sa 2:1.

Nerazzurri su se nalazili u velikim problemima na početku ovog susreta, ali ipak su ostali pribrani do samog kraja i upisali vrijedna tri boda.

Parma je do vodstva došla u 15. minuti kada Gervinho sjajno fintira Candrevu i matira Handanovića za 1:0.

U drugom poluvremenu stvari su za Inter od 69. minute izgledale još gore jer su gosti morali igrati s desetoricom pošto je crveni karton dobio Berni. Ipak i u tim okolnostima Nerazzurri stižu do poravnanja i to šest minuta prije kraja golom De Vrija.

Poslije im je posao olakšao Kučka koji je dobio crveni karton, da bi tri minute pred kraj Bastoni pogodio za potpuni preokret Intera.

Ekipa koju s klupe vodi Antonio Conte nakon ove pobjede ostaje na 3. poziciji u Seriji A sa 61 osvojenim bodom dok je Parma poslije poraza ostala na 8. mjestu sa 39 bodova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

[related]https://streamja.com/WnJB5[/related]

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi