Šok na licima igrača Francuske kada su doputovali u Moldaviju

Dočekali ih po svojim običajima

Šok na licima igrača Francuske kada su doputovali u Moldaviju

E. Čaušević

Prvak svijeta reprezentacija Francuske sutra počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo gostujućom utakmicom protiv Moldavije.

Francuzi su danas doputovali u Moldaviju gdje ih sutra očekuje utakmica prvog kola kvalifikacija za EP. Ekspedicija Francuske bila je iznenađena onim što je vidjela kada su izašli iz aviona u Kišnjevu.

Moldavci su se pokazali kao pravi domaćini jer su igrače Francuske dočekali po svojim običajima sa hljebom i solju. Igrači Francuske su bili baš iznenađeni, a to najbolje pokazuju izrazi njihovih lica.

Top Komentari

daca
Sve je to ljepo ali na osnovu cega je textopisac zakljucio da su igraci iznenađeni. Pogledaj im lica sasvim normalna ?
3 0
Kiss
To govori koliko su ugurali,respekt moldavcima
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi