Šok u Hrvatskoj: Luka Modrić napušta reprezentaciju?
Foto: EPA

Najavio mogući odlazak

Šok u Hrvatskoj: Luka Modrić napušta reprezentaciju?

Midhat Šljivak

Zvijezda Real Madrida Luka Modrić šokirao je Hrvatsku.

Kapiten Vatrenih ozbiljno razmišlja o napuštanju reprezentacije i to zbog velikog pritiska koji se vrši na njega zbog promjene iskaza na suđenju Zdravku Mamiću, savjetniku NK Dinamo.

Modrić je u razgovoru za Marcu istakao da razmišlja da se oprosti, ali da još uvijek nije donio konačnu odluku. Samo je kratko izjavio:

"Reprezentacija? Nisam donio konačnu odluku. Vidjet ćemo. Sada se želim posvetiti pripremama s Realom i pripremiti se za novu sezonu", rekao je Modrić, koji je također komentarisao i sva događanja oko njegovog svjedočenja.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"To je jako komplikovana i neugodna situacija. Ipak, meni je savjest čista. Sve što se događa oko toga za mene je jako teško, ali izdržao sam mnogo gore stvari u životu. Nadam se da će se sve brzo završiti", istakao je Modrić.

Sjajni veznjak je odigrao 96 utakmica za reprezentaciju i postigao je 11 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi