Šok u Torinu: Cristiano Ronaldo na kraju sezone napušta Juventus?

Nakon samo dvije sezone

Šok u Torinu: Cristiano Ronaldo na kraju sezone napušta Juventus?

Esmer Oštraković

Jedan od najboljih nogometaša na svijetu, Cristiano Ronaldo, na kraju sezone mogao bi napustiti Juvenuts.

Tako barem tvrdi italijanski novinar, Pietro Balzano Prota, koji kaže da ima provjerene informacije da će Portugalac nakon samo dvije sezone otići iz Juventusa.

Razloge zbog kojih bi se Ronaldo i Juventus rastali nije htio otkrivati, ali smatra da je se kraj Ronaldove avanture u Italiji bliži.

On je prije dvije sezone stigao ju Juventus iz Real Madrida za 117 miliona eura, te je potpisao ugovor do 2022. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ove sezone Ronaldo je u dresu Juventusa odigrao 32 utakmice u kojima je postigao 25 golova, te je upisao devet asistencija.

Biti će zanimljivo ukoliko se tvrdnje italijanskog novinara ispostave tačnim, posebno jer niko nema informacije gdje bi mogao nastaviti svoju karijeru.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Malilav22
Nije šok naprotiv dobra vijest za Juventus , prekoracio je zanit i forma mu pada a daleko najvece primanje u Klubu dobiva
3 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi