Šok za Srbiju: Bez Jokića na Eurobasketu
Foto: EPA

Nikola Jokić se neće pridružiti reprezentaciji

Šok za Srbiju: Bez Jokića na Eurobasketu

Nikola Jokić se sastao sa trenerom košarkaške reprezentacije Srbije, Sašom Đorđevićem, te mu je tom prilikom saopštio da neće učestvovati na predstojećem Eurobasketu.

Naime, kako saopštavaju mediji u Srbiji, Jokić je lično saopštio treneru srbijanske reprezentacije da se neće moći odazvati na poziv i pomoći Srbiji na Evropskom prvenstvu koje se održava od 31. augusta do 17. septembra.

Iako su čelnici Denver Nuggetsa, čiji je Jokić član, nedavno saopštili da neće uticati na odluku svog centra o nastupu za reprezentaciju, čini se da je Nikola Jokić odlučio ljetnu pauzu iskoristiti kako bi se što bolje spremio za narednu NBA sezonu.

Njegov izostanak će sigurno biti veliki hendikep za reprezentaciju Srbije jer je Jokić i na prethodnoj Olimpijadi igrao veoma važnu ulogu na putu Srbije do srebrne medalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi