Šok za Staru damu: Zapada donio preokret Atalanti

Domaći vode sa 2:1

Šok za Staru damu: Zapada donio preokret Atalanti

Endin Čaušević

Atalanta trenutno igra pred svojim navijačima protiv Juventusa meč 18. kola italijanske Serije A.

Juve je dobro otvorio meč jer je uz dosta sreće poveo u drugoj minuti sa 1:0 kada je svoju mrežu zatresao Djimsiti. Ipak, Atalanta se nije predavala tako lako što im se isplatilo u 24. minuti kada je sjajan gol postigao napadač Duvan Zapata.

Početkom drugog dijela Stara dama je ostala s igračem manje nakon što je Bentancur dobio drugi žuti, odnosno crveni karton. Domaći su to odmah iskoristili i samo tri minute kasnije poveli sa 2:1.

U 56. minuti nakon centaršuta najviši u kaznenom prostoru Juventusa bio je Zapata koji svojim drugim golom na meču donosi preokret domaćem timu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

Honduras
Slaba je ova Atalanta,pravooooo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti