Solari nakon šokantnog poraza: Ne, ne i ne, nismo ostali bez šansi za titulu!
Real je imao sve preduslove da dođe do pobjede. Vodili su, stvarali šanse, ali je zatim glupost Sergija Ramosa prekorenula utakmicu (Foto: EPA)

Trener Reala nakon izgubljene utakmice od Girone

Solari nakon šokantnog poraza: Ne, ne i ne, nismo ostali bez šansi za titulu!

Midhat Šljivak

Real Madrid je danas na Santiago Bernabeu doživio pravi šok porazom od Girone (1:2).

Neočekivani poraz ostavio je Kraljeve na trećoj poziciji La Lige, a sada su na devet bodova zaostatka od velikog rivala i vodećeg tima prvenstva Barcelone.

Šokiran je porazom i trener Reala Santiago Solari, ali usprkos velikoj razlici u korist Barcelone, on od titule prvaka neće odustati.

"Jesmo li izgubili trku za titulu? Ne, ne, apsolutno ne", rekao je Solari, te je dodao:

"Svaka utakmica je teška. Igra se iz sedmice u sedmicu, ali mi nakon svega moramo napraviti niz pobjeda", istakao je Solari.

Argentinac je svjestan da je njegov tim danas ispustio važna tri boda.

"Šteta, tri boda su nam se izmakla, naš rival je pobijedio. Ponavljam, šteta jer smo u dobroj formi, a sada smo i tri boda dalje od Barcelone. To je sve fudbal. Girona je igrala dobro, nisu odustali, ali naša je greška što nismo postigli više golova u prvom poluvremenu", istakao je Solari.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real je dakle sada u popričinom zaostatku za Barcelonom. Trenutno su na minus devet, ali sezona je itekako duga i do kraja se može svašta desiti.

U narednom kolu Kraljevi putuju u predgraše Valencije gdje će igrati protiv ekipe Levantea.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Armin Armic
da,da i da Solari!A onan glupan Ramos,nek sad poskakuje malo,kao sto je u proslom kolu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi