Solari poslao sinoć Isca na tribine, a on mu se odmah osvetio

Nije bio u konkurenciji za meč

Solari poslao sinoć Isca na tribine, a on mu se odmah osvetio

Endin Čaušević

Real Madrid igra jednu od najlošijih sezona u posljednjih desetak godina i sve su šanse da će kraljevski klub završiti sezonu bez trofeja Lige prvaka, La Lige ili Kupa Kralja.

Kraljevski klub se od takmičenja Kupa Kralja oprostio prošle srijede kada ih je Barcelona porazila na Bernabeu sa 3:0, a samo nekoliko dana kasnije u novom El Clasicu Barca je slavila sa 1:0 u La Ligi gdje imaju 12 bodova više od Reala.

No, najveća katastrofa za ovaj klub desila se sinoć jer niko nije očekivao da će Real ispasti već u osmini finala Lige prvaka. Nakon što su pobijedili Ajax u gostima sa 2:1 sinoć su doživjeli pravu blamažu jer je holandski tim pobijedio sa 4:1 i plasirao se dalje.

Dani Santiaga Solarija su odbrojani i on sigurno neće biti trener Kraljeva u narednoj sezoni. Njegovi potezi i eksperimenti s ekipom nisu prošli dobro, a ceh su platili iskusni igrači ovog tima koji su sezonama nosili igru Reala poput Marcela, Isca i Balea.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Isco je sinoć još jednom ponižen jer se nije našao ni u konkurenciji za meč, te je dva sata prije utakmice saznao da ide na tribine. Međutim, Isco nije poslušao Solarija i ljutito je napustio Santiago Bernabeu iako mu je trener poručio da mora ostati na tribinama.

Španski mediji prenose da Isco nije čak želio ući u klupski autobus, te je ušao u svoj privatni autobus i otišao u nepoznatom pravcu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi