Ajaxov dragulj poslao Danija Carvajala u omladinske kategorije Real Madrida

Dribling kojem se mnogi dive

Ajaxov dragulj poslao Danija Carvajala u omladinske kategorije Real Madrida

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su doživjeli pravu katastrofu na Santiago Bernabeu jer su ispali već u osmini finala Lige prvaka.

Kraljevski klub je prethodne tri sezone osvajao ovo takmičenja, ali su ove sezone doživjeli pravu katastrofu. Sinoć ih je u Madridu pobijedio Ajax sa 4:1 koji se tako plasirao u četvrtfinale Lige prvaka.

Igračima Reala jednostavno ništa nije išlo od noge, a sve je počelo porazima od Barcelone, te je Real skoro ostao bez ikakve borbe za trofeje u ovoj sezoni.

Nakon meča Dani Carvajal je izjavio da je za njega ovo najgora sezona u karijeri, a ni slutio nije da je već postao hit na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ajaxov dragulj David Neres je bio fantastičan sinoć, te je u jednom napadu propisno osramotio Carvajala nevjerovatnim driblingom. Igrač Real Madrida jednostavno nije znao gdje se nalazi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi