Solskjaer može da pakuje kofere, novi trener Crvenih đavola već traži kuću u Manchesteru

Čini se da je to gotova stvar

Solskjaer može da pakuje kofere, novi trener Crvenih đavola već traži kuću u Manchesteru

E. Čaušević

Engleski mediji već danima špekulišu o tome da će Brendan Rodgers biti novi trener Manchester Uniteda. 

Ole Gunnar Solskjaer našao se na meti velikih kritika nakon što je u svega desetak dana Manchester United doživio dvije velike blamaže na svom stadionu.

Crveni đavoli su prvo poraženi pred svojim navijačima od najvećeg rivala Liverpoola sa 5:0, dok su u posljednjem kolu također izgubili na Teatru snova kada je sa 2:0 slavio gradski rival Manchester City.

Solskjaer je nakon poraza od Liverpoola dobio podršku čelnika kluba zahvaljujući Sir Alexu Fergusonu, ali čini se da od te podrške više neće biti ništa.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste da je Solskjaer pred reprezentativnu pauzu dao igračima čak sedam dana slobodno, a on je sa svojom porodicom otputovao na odmor u Norvešku.

Igrači Uniteda koji nisu imali rperezentativnih obaveza tek će se danas vratiti treningu, ali mnogi vjeruju da su Solskjaerovi dani odbrojani na Old Traffordu.

Mediji u Engleskoj već neko vrijeme pišu da je otkaz za Solskjaera već spreman i da će prema svemu sudeći novi trener Crvenih đavola biti Brendan Rodgers.

Rodgers je ugovorom vezan za Leicester, ali ima klauzulu da može bez obeštećenja da ga raskine ukoliko dobije ponudu nekog od evropskih velikana. United želi da upravo Rodgers vodi ovaj tim, a ni on nema ništa protiv toga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

The Sun je čak jutros objavio da je dolazak Rogersa gotovo siguran jer su uspjeli saznati da on traži kuću u Manchesteru što je samo rasplamsalo špekulacije oko Solskjaerovog otkaza.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Hvala Bogu da odlazi vise ako je vjerovat vama sto pisete
6 2
Nije.bitno
Ako istina da Ole ode, hvala ti Boze
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti