Je li Solskjaer konačno bivši na Old Traffordu?
Foto - EPA

Klub krenuo po Zidanea

Je li Solskjaer konačno bivši na Old Traffordu?

M. Šljivak

Ole Gunnar Solskjaer navodno bi mogao dobiti otkaz u Manchester United.

Već nekoliko mjeseci spominje se mogućnost da 48-godišnji norveški stručnjak ode sa klupe Crvenih đavola, ali on uvijek nekako uspije izbjeći otkaz.

Međutim, The Times navodi kako je rukovodstvo velikana sa Old Trafforda već izgubilo strpljenje sa Solskjaerom i da već ima u planu da dovede novog menadžera.

Po njihovim informacijama čelnici Manchester Uniteda pokušat će angažovati Zinedinea Zidanea i nadaju se kako će 49-godišnja legenda prihvatiti ponudu za posao.

Zidane je napustio klupu Real Madrida na kraju prošle sezone. Odlučio je da se odmori i nije se oglašavao nakon odlaska iz Madrida.

Oglasi

United će mu sasvim sigurno na stol staviti primamljivu ponudu i vidjet ćemo hoće li legendarni Francuz završiti na Teatru snova.

Zidane je u trenerskoj karijeri radio samo u Real Madridu sa kojim je pokorio Evropu, te je osvojio čak tri titule prvaka Starog kontinenta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sa druge strane Solskjaer nema velikih menadžerskih uspjeha, a na klupi engleskog velikana uskoro proslavlja treću godišnjicu.

On je u ovom period ekipu vodio u 167 utakmica. Ole je ostvario 91 pobjedu, ima 37 neriješenih rezultata i 39 poraza.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mirsad1705
Budu li uspjeli, biće to konačno, nakon dugo, dugo vremena, jedan pogodak rukovodstva Junajteda u neprekidnom nizu promašaja sa trenerima. U isto vrijeme biće to i najava normalnije forme tima i manje oscilacija i igara po sistemu toplo - hladno.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi