Solskjaer nakon novog poraza: Možda sam trebao odabrati drugačiji tim, ko zna...
Trener Uniteda ponovo nije imao razloga za zadovoljstvo

Norvežanin je očekivao da njegov tim upiše tri boda, ali...

Solskjaer nakon novog poraza: Možda sam trebao odabrati drugačiji tim, ko zna...

S. Pašalić

Manchester United je danas doživio i četvrti poraz ove sezone.

Ekipa Olea Gunnara Solskjaera je izgubila od Bournemoutha na gostovanju rezultatom 1:0, a Norvežanin je nakon meča dao svoj komentar.

"Razočarani smo, ali kada dođete na ovakva mjesta morate preuzeti kontrolu nad igrom. Nismo to uradili i nismo mogli postići gol.", rekao je Solskjaer pa nastavio:

"Možda sam trebao drugačije početi utakmicu, sa nekoliko drugih igrača, ko zna... Moramo pobjeđivati u ovakvim utakmicama i zaista smo razočarani. Sada moramo gledati prema naprijed"

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Uvijek ste tužni kada izgubite. S obzirom na formu u kojoj smo bili, nadali smo se da ćemo osvojiti tri boda. Za nas je ovo korak nazad, ali moramo to zaboraviti i ponovo krenuti naprijed."

"Nismo iskoristili dobar početak utakmice i trenutak magije je protivniku donio trijumf. U utakmicama poput ove jako je važno da prvi postignete gol, a oni su to uspjeli.", dodao je Norvežanin.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

konjo
de ba Solskjer smijesan si...dobar si igrac bio ali sad mi te malo.zao
1 0
DEW
Tragikomedija
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi