Solskjaer nije dobio dobre vijesti uoči meča protiv Tottenhama
Solskjaer će po svemu sudeći biti i bez Martiala protiv Tottenhama

United će imati težak zadatak protiv londonskog tima koji polako ulazi u formu

Solskjaer nije dobio dobre vijesti uoči meča protiv Tottenhama

S. Pašalić

Manchester United će večeras na Old Traffordu odigrati derbi protiv Tottenhama.

Bit će ovo susret dva tima koji se dosta muče ove sezone u Premier ligi, ali za Spurse čini se da dolaze bolji dani s obzirom da su vezali dvije pobjede.

One su ostvarene pod vodstvom Josea Mourinha koji je nedavno preuzeo londonski tim i večeras se vraća na mjesto koje je napustio prošle zime.

Crveni đavoli nisu uspjeli slaviti u posljednjoj utakmici protiv Aston Ville i odigrali su 2:2, a Ole Gunnar Solskjaer je nakon tog meča dobio i nove loše vijesti.

Naime, Anthony Martial je u 82. minuti zbog povrede mišića morao napustiti teren, a sada je potvrđeno da će najvjerovatnije propustiti meč protiv Tottenhama.

Pored Martiala, Solskjaer će definitivno biti i bez Paula Pogbe koji se još nije oporavio.

Već od ranije su također povrijeđeni Bailly, Dalot, Fosu-Mensah i Rojo, a Matić i McTominay su upitni za meč protiv Spursa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi