Solskjaer objasnio navijačima zašto je Pogba večeras ostao na klupi

United dočekuje Newcastle

Solskjaer objasnio navijačima zašto je Pogba večeras ostao na klupi

Endin Čaušević

Newcastlea utakmicu 19. kola engleskog Premiershipa.

Crveni đavoli su za vikend doživjeli neočekivan poraz u gostima protiv Watforda (2:0) i sigurno se sada žele iskupiti svojim navijačima što su ih još jednom razočarali.

Ipak, Unitedu neće biti lako večeras jer Ole Gunnar Solskjaer neće moći na teren izvesti najjači sastav. Očekivalo se da će od prve minute zaigrati Paul Pogba koji se oporavio konačno od povrede, ali je Francuz ostao na klupi.

Pred početak meča Solskjaer je za engleske medije objasnio zbog čega nije uvrstio Pogbu u početni sastav, ali je otkrio da će on sigurno dobiti određenu minutažu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Za Pogbu je još rano da igra od početka jer se tek vratio na teren i ne želimo ništa raditi na silu. On će igrati koliko može i lagano se vraćati u ritam utakmica", rekao je Solskjaer.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi