3

Komentari (3)

Mirsad1705
Budu li uspjeli, biće to konačno, nakon dugo, dugo vremena, jedan pogodak rukovodstva Junajteda u neprekidnom nizu promašaja sa trenerima. U isto vrijeme biće to i najava normalnije forme tima i manje oscilacija i igara po sistemu toplo - hladno.
King_Kenny
@Mirsad1705 ...ne mogu njima pomoci Zidane,Klopp i Guardiola da skupa dodju da ih vode,dok se ne rijese panjeva i ne dovedu igrace koji ce se uklopiti kao tim...a da se to uradi treba minimum 2 sezone,ali niko ne moze cekati toliko,oni odmah hoce titule...pa nije ni Ferguson prve 4 sezone nista osvojio...moje misljenje je da je najveca greska Manchester Uniteda ta sto su Moyesa otjerali nakon 1 sezone i sto mu nisu pruzili sansu bar 3 sezone da covjek poslozi ekipu...on je dobar trener i nije ga Ferguson slucajno preporucio za nasljednika,ali ne moze se za 1 sezonu napraviti cudo.
Miskee
Slažem se, ali ostavio sam ti diss like.Njih bi trener poput Kloppa preporodio.Provalio si se tu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti