Niko nema kućni odgoj kao Son, ono što je uradio na Villa Parku pokazalo njegovo pravo lice!

Kamera sve snimila

Niko nema kućni odgoj kao Son, ono što je uradio na Villa Parku pokazalo njegovo pravo lice!

E. Čaušević

Tottenham je jučer na gostovanju deklasirao Aston Villu sa 4:0 u meču 28. kola engleskog Premiershipa, a u centru pažnje nakon utakmice našao se Son Heung-Min zbog poteza koji je oduševio javnost širom svijeta.

Tottenham je odigrao fantastičan meč na Villa Parku, a to se najviše odnosi na drugo poluvrijeme u kojem je londonski klub uspio u potpunosti da razbije Aston Villu.

Gosti su do prednosti došli u 50. minuti kada je pogodio Maddison, a samo tri minute kasnije Johnson je povisio Tottenham na 2:0.

Tottenham je još dva gola zabio u sudijskoj nadoknadi. Prvo je Son zabio pogodak za 3:0 u 91. minuti, dok je Timo Werner bio taj koji je u 94. minuti zabio pogodak za konačnih 4:0 i pobjedu Tottenhama.

Međutim, u centru pažnje javnosti našao se Son zbog svog poteza koji je kamera snimila nakon što je sudija svirao kraj meča.

Oglasi

Poznato je koliko je reprezenativac Južne Koreje skroman i ponizan momak, a to je ponovo dokazao na Villa Parku.

Naime, on je vidio nekoliko otpadaka na terenu Villa Parka i njegov odgoj nije mu dozvolio da to ignoriše. On je otpatke pokupio i ponio ih, a zatim bacio u kantu za smeće koja je smještena u ulazu u tunel.

Ovakav potez kapitena Tottenhama oduševio je javnost širom svijeta, a Son je još jednom pokazao svima kakav kućni odgoj ima i čini se da mu u tome u svijtu fudbala nema ravnog.

Detalj koji je kamera snimila na kraju utakmice Aston Ville i Tottenhama možete POGLEDATI OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Tottenham je ovom pobjedom ostao peti sa 53 boda, ali sada ima samo dva boda manje u odnosu upravo na Aston Villu koja je četvrta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi