Nunez u 99. minuti donio tri boda Liverpoolu, veliki preokret Tottenhama
FOTO: EPA

Sjajne utakmice u Premiershipu

Nunez u 99. minuti donio tri boda Liverpoolu, veliki preokret Tottenhama

E. Oštraković

Odigrane su utakmice 27. kola Premiershipa u kojima je ostvareno nekoliko veoma zanimljivih rezultata.

Chelsea je u gostima kod Brentforda odigrao 2:2. Sjajnu utakmicu vidjeli su navijači koji su prisustvovali, ali na kraju pobjednika nije bilo.

Gosti su imali prednost nakon gola Jacksona iz 35. minute, ali preokret domaćoj ekipi donijeli su Rasmussen i Wissa. Konačan rezultat postavio je Disasi u 83. minuti.

West Ham je slavio sa 3:1 na gostovanju kod Evertona. U prvom poluvremenu domaći tim promašio je penal, ali su u 56. minuti stigli do vodstva.

Zouma je poravnao u 66. minuti, a Soucek u 91. minuti donosi preokret gostima iz Londona. Pobjedu West Hama ovjerio je Alvarez golom u 96. minuti.

Fulham je sa 3:0 ostvario pobjedu protiv Brightona na domaćem terenu. Wilson je pogodio u 21. minuti za vodstvo domaćina, a za 2:0 zabio je Muniz u 32. minuti.

Oglasi

Konačan rezučtat postavljen je u sudijskoj nadoknadi, tačnije u 91. minuti utakmice, a gol je postigao Traore.

Istim rezultatom, dakle 3:0, Newcastle je savladao Wolverhampton. Isak je postigao gol u 14. minuti, a Gordon u 33. minutu utakmice.

Kao i na utakmici Fulhama i Brightona i na ovoj je treći gol pao u sudijskoj nadoknadi, a strijelac je bio Livramento.

Liverpool je ostvario minimalnu pobjedu na gostovanju kod Nottingham Foresta. Gol odluke postigao je Nunez u 99. minuti utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tottenham je nakon preokreta sa 3:1 slavio protiv Crystal Palacea. Eze je gostima donio prednost u 59. minuti, ali u posljednjih 15 minuta preokret domaćina.

Prvo je Werner pogodio u 77. minuti, a tri minte kasnije pogađa i Romero. Konačan rezultat postavio je Son u 88. minuti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FudbalskiGenije
8 produži u 90+9 gol, cijelu sezonu guraju liverpula
0 3
King_Kenny
...zasluzena pobjeda sa drugom postavom,sta reci,Liverpool osvaja sve...YNWA!!!...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi