Sonu tako malo treba da se rasplače, ponovo je tužan i u suzama

Zbog odlaska Mourinha

Sonu tako malo treba da se rasplače, ponovo je tužan i u suzama

E. Škorić

Zvijezda Tottenhama Son Heung-min prvi je emotivac, pa je ponovo zaplakao.

Sona smo već viđali uplakanog. Nedavno se srušio na teren nakon poraza od Manchester Cityja u finalu Liga kupa i pustio suze, tužan jer je ostao bez trofeja, a sada je zaplakao i za Joseom Mourinhom.

Portugalac je nedvno napustio Tottenham bez osvojenog trofeja i danas je potvrđeno da će od naredne sezone sjediti na klupi Rome.

"Tako je tužno što je otišao bez uspjeha. To je tako tužno jer je on čovjek koji je osvojio sve. Mi smo jedina momčad s kojom nije napravio veliki rezultat i zato mi je jako teško. Ipak, za mene će uvijek biti jedan od najvećih trenera na svijetu", kazao je Son u ranijem oproštaju od svog trenera.

Mourinho se zaista nije proslavio u Londonu na klupi Tottenhama, ali ima velike planove u Rimu iako Roma odavno ne može ozbiljnije da zaprijeti Juventusu, Interu i nekim drugim timovima u borbi za Scudetto.

Vučica će po svemu sudeći ispasti od Manchester Uniteda u polufinalu Evropske lige, a u Seriji A je bez izgleda da se ugura među četiri tima koja idu u Ligu prvaka. Stoga, Josea čeka puno posla u narednom periodu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nakon sastanaka s vlasnikom kluba i Tiagom Pintoom, odmah sam shvatio kakve ambicije ima Roma. Oduvijek su me takve ambicije motivisale i želim da zajedno izgradimo pobjednički projekat tokom narednih godina", kazao je Jose.

"Nevjerovatna strast navijača Rome uvjerila me da prihvatim ovaj posao i jedva čekam početak nove sezone, a umeđuvremenu želim Fonseci sve najbolje i nadam se da će mediji cijeniti da ću s vremenom razgovarati o narednom periodu. Daje Roma", poručio je Mou.

Top Komentari

PeppermintSA
Čovjek uopste ne place
3 0
Fele
Vojska ga nije očeličila :)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi