Son: Iskreno, Obiangov gol je bolji

Pohvalio kolegu iz West Hama

Son: Iskreno, Obiangov gol je bolji

Koreanac Son Heung-min bio je strijelac jedinog gola za Tottenham u remiju protiv West Hama (1:1).

Son je u 84. minuti na fantastičan način matirao Adriana za poravnanje rezultata, nakon što je prethodno u 70. minuti Obiang pogodio za vodstvo gostiju od 1:0 također vrlo atraktivno.

Nakon utakmice, Son je izjavio da je nezadovoljan rezultatom s obzirom na ogroman broj prilika koje su propustili njegovi saigrači, ali i priznao da je Obiangov gol bio ljepši.

"Gol koji smo primili je nevjerovatan. Imamo najboljeg golmana na svijetu, ali čak je i on bio nemoćan i jednostavno nije mogao ništa napraviti da nas spasi. Dobar je i moj gol ali, iskreno, Obiangov je bolji", rekao je Son.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U slučaju da ste propustili, pogledajte dva spektakularna pogotka koji su obilježili londonski derbi Tottenhama i West Hama koji, izuzev pomenutih detalja, nije ponudio previše toga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi