Son se vratio na trening Tottenhama, ali frizuru iz vojske nije mogao sakriti

Odradio vojni rok u Južnoj Koreji

Son se vratio na trening Tottenhama, ali frizuru iz vojske nije mogao sakriti

E. Čaušević

Fudbaleri Tottenhama, Son Heung-min, pauzu u Premiershipu zbog pandemije koronavirusa iskoristio je da odsluži vojni rok u Južnoj Koreji.

U Južnoj Koreji za sve muškarce je obavezno da odrade vojni rok, a Son je imao sreće što je to trajalo svega tri sedmice. On se nedavno vratio u Englesku, te je odradio karantin od 14 dana.

Son je bio među pet najboljih vojnika u svojoj jedinici i zbog toga je dobio posebno odlikovanje. No, sada je vrijeme da se vrati onome u čemu je najbolji, a to je fudbal.

Igrači Tottenhama danas su se pojavili u svom trening centru gdje su nakon dva mjeseca ponovo trenirali. Među igračima bio je i Son, a o njegovoj frizuri se još uvijek priča na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jasno je da svi vojnici imaju skoro iste frizure, a kod Sona se to još uvijek itekako vidi.

Image

Top Komentari

Austinpowers
bravo to je prava drzava, vojni rok uvest ponovo obavezno i to da traje 3 godine jer cemo i mi ratovat opet
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi