Sona optužuju da su njegove suze gluma!

Legenda Liverpoola smatra

Sona optužuju da su njegove suze gluma!

Edmir Škorić

Son Heung-Min je teško i emotivno doživio lom noge Andrea Gomesa za vrijeme utakmice Everton - Tottenham.

Son je s leđa srušio Gomesa, koji se potom zabio u Auriera, nakon čega je doživio stravičan lom noge.

Nakon toga Koreanac je krenuo da histeriše, nije mogao da zaustavi suze, ali nekadašnji igrač Liverpoola Stan Collymore je šokirao mnoge rekavši da je Son odglumio tu scenu.

"Ne kažem da nije trebao pokazati uzrujanost ili normalne ljudske emocije. Son je napravio situaciju kao da će sudac, navijači kod kuće i u publici nahrliti na njega, iako je bilo očito da nije namjerno ozlijedio Gomesa. Već neko vrijeme mi smeta što neki igrači i treneri pokazuju ekstremne razine emocija zbog straha kakve će reakcije dobiti ako to ne učine. Danas, nogometaši kao da namjerno glume u takvim situacijama čisto kako bi utjecali na javno mišljenje i to mora prestati", rekao je Collymore za Mirror.

Top Komentari

NKZ1922
'ta će skauzer pametno reći bgt...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi