Sona pitali kako mu je bilo u vojci, a njegov odgovor pokazuje ozbiljnost u Južnoj Koreji

O većini stvari ne smije da priča

Sona pitali kako mu je bilo u vojci, a njegov odgovor pokazuje ozbiljnost u Južnoj Koreji

E. Čaušević

Ofanzivac Tottenhama, Son Heung-min, pauzu u Premiershipu iskoristio je da odsluži vojni rok u Južnoj Koreji.

Svi muškarci u Južnoj Koreji obavezni su da odrade vojni rok, a to je važilo i za najveću fudbalsku zvijezdu u ovoj zemlji. Sonu je pauza zbog koronavirusa odlično došla jer je uspio da odradi vojni rok bez da to remeti njegovu sezonu.

Son se nedavno vratio u London, te se priključio ostatku ekipe na treninzima. Ne krije zadovoljstvo što je ispunio obavezu u svojoj domovini, te je poručio da je dosta toga naučio za te tri sedmice.

U razgovoru za engleske medije Son je otkrio nekoliko detalja kako je izgledao njegov vojni rok, ali je poručio da ne smije pričati o većini stvari koje je vidio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne mogu vam reći sve što smo radili u vojsci, ali sam zaista uživao. Ti momci su bili jako fini prema meni. Te tri sedmice su bile jako teške, ali sam pokušao u svemu da maksimalno uživam. Treninzi su baš jaki, ali o tome ne smijem da pričam", rekao je Son.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi