Sopić o interesu kultnog Aberdeena: "Tamo stalno pada kiša, to nije dobro za moju frizuru"

Jasno je svima sada da ostaje u Rijeci

Sopić o interesu kultnog Aberdeena: "Tamo stalno pada kiša, to nije dobro za moju frizuru"

E. Oštraković

Fudbaleri Rijeke pauzu u HNL-u iskoristili su kako bi odigrali prijateljsku utakmicu, a njihov protivnik bila je ekipa Domžala.

Malo ko je očekivao tako dominantnu igru Rijeke i na kraju uvjerljivu pobjedu od čak 6:0 protiv protivnika iz Slovenije.

Još uvijek je jedna od glavnih tema kada je riječ o Rijeki njihov trener Željko Sopić i navodni interes kultnog Aberdeena za njega.

Hrvatski mediji tvrde da je Aberdeen itekako zainteresiran da ovog trener iz Zagreba dovede na svoju klupu.

U svom stilu je Sopić odlučio da sve prokomentariše.

"Tamo stalno pada kiša, a to nije nikako dobro za mou frizuru", rekao je Sopić nakon utakmice sa Domžalama.

Oglasi

Trenutno se Aberdeen nalazi na devetom mjestu na tabeli u domaćem prvenstvu, a u ovoj sezoni su već promijeili tri trenera.

Sa druge strane Sopiću ide sjajno sa Rijekom i njegova ekipa grabi ka tituli u SuperSport HNL-u. To bi bila druga titula u historiji kluba, a prva od 2017. godine.

Sopić je Rijeku vodi na 23 utakmice u prvenstvu. Prvo je poražen od Dinama, a nakon toga je upisao 15 pobjeda, pet remija i samo dva poraza.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Rijeka se trenutno nalazi na prvom mjestu sa 59 osvojenih bodova, a to je četiri više od Hajduka sa kojim igraju na svom terenu 3. aprila.

Kada je riječ o Dinamu oni se nalaze na pet bodova zaostaka za Rijekom, ali imaju i jednu utakmicu manje. Do kraja sezone ostalo je još devet utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi