Šoping u Rimu: Inter pored Edina Džeke dovodi još jednog igrača Rome

Klub s Meazze u pregovorima

Šoping u Rimu: Inter pored Edina Džeke dovodi još jednog igrača Rome

E. Čaušević

Italijanski mediji objavili su jučer da su pregovori Rome i Intera oko Edina Džeke u dobrom pravcu, te da se očekuje da će bh. napadač potpisati za klub s Meazze.

Mediji na Apeninima objavili su jučer da će Inter ponuditi više novca za Džeku, te da će ovaj transfer biti realizovan nakon što se ekspedicija Intera vrati s priprema iz Kine.

No, CalcioMercato objavio je jutros da Džeko nije jedini fudbaler koji je na meti Intera. Naime, klub s Meazze iskoristio je pregovore oko Džeke kako bi se "raspitali" za Aleksandra Kolarova.

Antonio Conte pokazao je interes da dovede Kolarova u Inter kako bi pojačao konkurenciju na poziciji lijevog beka jer na toj strani trenutno ima samo Asamoaha.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 34-godišnji lijevi bek ima s Romom ugovor do kraja ove sezone i sigurno da će rimski klub pokušati ovog ljeta barem nešto zaraditi za njega kako Kolarov naredne sezone ne bi otišao kao slobodan igrač. No, još uvijek nije poznato koliko bi Inter mogao ponuditi za njega.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi