17

Komentari (17)

Adohordas
**** vas Borac izbacite ga iz lige ako nisu za igranje
zgembo.popuslic
da su ovi klubovi iz federacije pametni kao sto nisu sad u inat nastavit prvenstvo samo zbog Borca, pa dokle da nam oni kroje sudbinu u svemu, glupi bosnjo gleda samo vlastiti interes a jedan klub ili ti ga jedan covjek se piša po cijeloj ligi, savezu i drzavi, cuj sve se moze ponovo nastavit i kafici i vrtici i trzni centri samo fudbal ne moze... al et sta ces kad svak gleda samo sebe, niko da kaze dosta vise i Borca i Vice i RS, po ko zna koji put pokazalo se da su srbi sto puta vise ujedinjeni za svoje interese nego glupi bosnjo koji ce se prodat za par hiljada maraka
V12
Borac nema novca za nastavak prvenstva, ujak Dodik je zatvorio slavinu sestriću Zeljkoviću radi pandemije, tako da je ovo prvenstvo završeno htjeli mi to ili ne. Vico se pokrio i papirom, odluka zdravstvene komisije da se sportski događaji ne mogu održavati u RS do 01.07. što je apsurd jer se zna da se 18.05. otvaraju sve uslužne djelatnosti. PRVENSTVO JE ZAVRŠENO, Borac će za nastup u Evro Kupu dobiti novac od UEFA što će im biti dovoljno za početak nove sezone i dok ujak Dodig ne otvori slavinu sestriću. PRVENSTVO JE ZAVRŠENO, gasi mješalicu motaj kablove
nijepoznat
Zivjeli Fe.......
red devil mo
Ko nije za nastavak,treba ga izbaciti u niži rang. Mnogo je bodova u igri da bi se prekinulo. Realnije je poništit prvenstvo pa nek u evropu idu ekipe od prošle sezone nego po trenutnoj tabeli.
rodjak
ma da odigraju prva 2 kola ovi iz RS-a u Junu u gostima moglo bi se nastaviti oko 15-20 juna ,a isto tako pocetkom juna moze se zavrsiti i kup,ali jok, kakvi su to sportisti koji natezu da se ne igra i da se zavrsi za zelenim stolom,ne znam sto onda uopste igraju.
MSOZ101
Štrumpfovi stvarno misle da mi jedva čekamo da se prekine prvenstvo i proglasi prvak i da godinu dana slušamo kako su bili bolji od nas, uzeli nas dva derbija uzeli bi i treći 100%, da smo se prepali Štilića, da smo na strani Saveza i Zeljkovića, da nam je titula poklonjena i da smo bili prvi da se prekine prvenstvo jer smo se prepali moćnog željezničara.
gogs
ko ti je rekao da ces biti prvi ako se prekine prvenstvo?
MSOZ101
Pa da dosta je primjera gdje je drugi prvi,a nije rijedak slučaj ni da treći bude prvi
fbigoal
Tako je! Samo se može nastaviti kako je Željo predložio jer to je najefikasniji i najjeftiniji način da sportski dobijemo završnu tabelu. Mada vidimo da neki ne žele jer imaju trenutno više koristi.
hzsg
Sta zeljkan ima predlagat. NSBiH ce predlagati opcije, ali ako se steknu uslovi za nastavak, tj. ako krizni štabovi daju zeleno svjetlo i ako zdravstvena situacija bude dozvoljavala.S obzirom da su uvjeti za odigravanje utakmica koje je UEFA (i nogometni savezi koji imaju namjeru nastaviti prevenstva) propisali u pogledu COVID-a 19 jako strogi i finansiski i tehnički jako jako zahtjevni, REALNi STAV DA NITI JEDAN NAŠ KLUB TO NEĆE MOĆI ISPOŠTOVATI, ZBOG TOGA JEDINA REALNA OPCIJA, PREKID, PROGLAŠENJA ŠAMPIONA I KLUBOVA KOJI IDU U EVROPU. Druge opcije su samo jedan veliki eksperiment sa nesagledivim posljedicama. PS, Kada se govori o ovoj temi moraju se simpatije I naklonost prema klubu za koji se navija STAVITI SA STRANE.
milivoje
Dzaba moj direktore,kad je politika iznad sporta,a vaše i naše komšije se priklonili budućem predsjedniku da ne izgube poziciju u savezu.Zamisli,kad sportski direktor da izjavi,pa eto igrali smo dva puta svi protiv svih i to je to.za njih ne vrijede propozicije takmičenja,sami oni odrede iste.33 boda u igri a oni bi titulu,kakva smijurija,imaju li stida,obraza,Solak je mala maca za ove hoštaplere.
koki
jeste li vi sigurni da bi vi osvojili
Uranija
milivoje i ako se prekine prvenstvo možda se neće gledati stanje na tabeli nego po direktnim susretima.hahahahahaha.šecer ti ne gine ako se nastaviš tako sikirati
milivoje
Naravno da ne,mozda bi bili peti,mozda bi ispali od Goška u polufinalu,mi možemo više izgubiti od sviju,a ako želimo bolje fudbalu,nek se zavrsi na zelenom terenu,jer ako bude pauza do augusta,mrka nam je kapa svima
Samoiskreno
Šoše nema ispadanja ako se sezona prekine ili ponisti. Sportski pozdrav Velezu iz Zenice od starog navijaca.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti