Šou može početi: Unaiju Emeryju će se zamantati kada vidi protiv koga igra u prva dva kola!
Danas je objavljen raspored Premiershipa koji se Emeryju nikako neće svidjeti.

Izašao raspored Premiershipa

Šou može početi: Unaiju Emeryju će se zamantati kada vidi protiv koga igra u prva dva kola!

Iako je engleski Premiership završen prije nekoliko sedmica, brojni navijači širom svijeta već sada sa nestrpljenjem iščekuju novu sezonu. 

Podsjetimo, titulu šampiona će braniti Manchester City, a sa trona će ga prije svega pokušati skinuti Manchester Uniteda.

Također, bit će zanimljivo vidjeti kako će se Unai Emery snaći na klupi Arsenala, kako će igrati Kloppov Liverpool i da li će Chelsea u novu sezonu ići sa novim trenerom.

Danas je objavljen i raspored utakmica za narednu sezonu, a prvo kolo će nam donijeti veliki derbi između Arsenala i Manchester Cityja. Dokaz da će Emery osjetiti svu težinu Premiershipa već u prva dva kola leži u činjenici da će nakon meča protiv Manchester Cityja igrati protiv Chelseaja i to u gostima.

Jedini od timova koji bi se mogli boriti za titulu koji neće imati pretjerano težak raspored u prva tri kola je Liverpool. Ekipa Jurgena Kloppa prvo dočekuje West Ham, pa gostuje Cristal Palaceu i onda dočekuje Brighton.

Podsjetimo, nova sezone Premiershipa počinje 11. augusta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

1. kolo:

Bournemouth-Cardiff City
Arsenal-Manchester City
Fulham-Crystal Palace
Huddersfield-Chelsea
Liverpool-West Ham United
Manchester United-Leicester City
Newcastle United-Tottenham
Southampton-Burnley
Watford-Brighton
Wolverhampton-Everton

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi