Šou na inicijaciji Radeta Krunića: Veznjak zapjevao megahit

Pojačao Milan

Šou na inicijaciji Radeta Krunića: Veznjak zapjevao megahit

A. Čaušević

Rade Krunić je nedavno potpisao za Milan te će u narednih pet godina imati priliku da igra za jedan od najvećih klubova današnjice. 


Rossoneri su nedavno počeli s pripremamam za novu sezonu, a kako to tradicija i nalaže Krunić je morao otpjevati neku pjesmu novim saigračima.

Bh. veznjak se novim saigračima odlučio predstaviti poznatim italijanskim hitom iz 80-ih godina "Sarà perché ti amo" u izvedbi grupe Richi e Poveri.

Nakon inicijacije Krunić je odgovarao na pitanje navijača, a između ostalih kazao im je da je bez obzira što je pjevao na italijanskom ljubitelj tradicionalne bh. muzike.

View this post on Instagram

Rade sings his initiation song 🎙😂 Il rito di iniziazione per @krunicrade_33 🎙😂 #FollowTheFlames #ICC2019 #saràperché

Potražite više informacija na temu Serie A:

A post shared by AC Milan (@acmilan) on

Inače, Krunić se s Milanom nalazi na američkoj turneji, a priliku da debituje u dresu novog kluba imat će u noći sa srijede na četvrtak u prijateljskom duelu protiv Bayerna. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gaucho
Trebao je Halida xD
6 0
GospodinIzSarajeva
Bravo Rade!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi