Navijači Manchester Uniteda nisu baš najzadovoljniji današnjim sastavom

Sancho i Varane na klupi

Navijači Manchester Uniteda nisu baš najzadovoljniji današnjim sastavom

E. Škorić

Manchester United danas od 15 sati gostuje Southamptonu u 2. kolu engleske Premier lige.

United je deklasirao Leeds s 5:1 na otvaranju sezone i navijači su uživali na Old Traffordu u tri gola Brune Fernandesa i četiri asistencije Paula Pogbe.

Također, uživali su jer su po prvi put gledali Jadona Sancha, koji je stigao kao veliko pojačanje iz Borussije Dortmund. On je tada ušao s klupe, ali očekivalo se da danas bude starter.

Međutim, Ole Gunnar Solskjaer ga je ostavio na klupi ponovo, a zanimljivo da je tamo i Raphael Varane. Francuz koji je došao iz Real Madrida čeka na svoju šansu, dok je s Maguireom u tandemu Victor Lindelof.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Od prve minute zaigraće Anthony Martial umjesto Daniela Jamesa, a starter je i Nemanja Matić.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

realno_govoreci
Nek mu igra Martial.Ne znam sta on vise vidi u njemu.cccc
4 0
MUFCDOGROBA
Ko nije zadovoljan? Varane se tek prikljucio treninzima bio u karantinu 2 sedmice odradio jedan trening sa Realom poslije pauze. Sancho je odigrao obje prijateljske i jos se privikava ekipi. Ja samo realno govorim.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi