Southampton postaje neriješiva enigma

Podigli cijenu

Southampton postaje neriješiva enigma

...

  Posljednjih 24 sata je na Otoku zbogo Van Dijka bila velika pometnja, a očigledno da Southamptonu jako odgovara da budu u centru pažnje, te su sada napravili nevjerovatan potez.

Liverpool je bio dogovorio saradnju sa ovim defanzivcem, međutim Southampton je čelnicima saveza poslao dopis da se preispita da li je Liverpool prije dozvoljenog roka pristupio igraču, te ako jeste da se Redsi sankcionišu.

Nije se puno čekalo na odgovor iz Merseysidea, te su čelnici Redsa danas poslali izvinjenje Svecima, i objasnili da prekidaju sve kontakte sa Van Dijkom, kao i to da više nisu zainteresovani za njegove usluge.

Southampton je ovu situaciju želio iskoristiti, te su u večernjim satima postavili minimalnu cijenu za Virgila, a ona iznosi nevjerovatnih 75 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vrijedi istaći da je Manchester City ozbiljno zainteresovan za ovog igrača, a da li će Građani pristati dati veliku svotu novca za njega ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi