Šok za Neymara: Skinuo je kopačku i nije mogao vjerovati šta vidi, gleda i ne vjeruje

Svi su se uhvatili za glavu

Šok za Neymara: Skinuo je kopačku i nije mogao vjerovati šta vidi, gleda i ne vjeruje

H. Zilić

Brazil je savladao Srbiju sa 2:0 na otvaranju Svjetskog prvenstva u grupi G. Heroj je bio Richarilson sa dva gola od kojih je drugi prava magija, ali u Brazilu je veliki muk i šok nakon utakmice protiv Orlova.

Njihova najveća zviejzda Neymar žalio se na povredu, a čini se da prve slike nisu obećavajuće.

Pojavila se fotografija Neymarovog zgloba i ne izgleda nimalo dobro.

Brazilac će odmah na detaljne preglede da se pokuša ustanoviti težina povrede.

Neymar se povrijedio nakon žestokog duela sa Milinkovićem kojeg su navijači Brazila odmah uzeli na zub.

Oglasi

Brazilski navijači na društvenim mrežama smatraju da je Milenković išao da namjerno povrijedi Brazilca, ali to nikako nije sportski i teško da bi jedan igrač baš tako reagovao na Svjetskom prvenstvu.

Fudbaler PSG-a je stadion napustio sa pomalo bolnom grimasom na licu.

Kada je skinuo kopačku u nevjerici je gledao prema zglobu i kao da nije mogao vjerovati šta vidi. Sigurno mu je u tom trenutku kroz glavu prošla najgora misao.

Povreda najveće zvijezde je sigurno poremetila slavlje u ovoj pobjedničkoj noći, sada se na nestrpljenjem očekuju prvi rezultat medicisnkog tima.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Slika koja se pojavila nije nimalo obećavajuća.

Brazilci su prije prvenstva bili među najvećim favoritima za titulu, ali sa Neymarom i bez Neymara to svakako nije ista ekipa. Sama njegova povaja na terenu puno znači Kariokama, tako da su sada svi kao na iglama dok se čekaju prvi rezultati o stanju Neymarovog zgloba.

Top Komentari

nakopitam
Ko ga jebbe
2 7
@rm1n
Nek stavi 2 lista kupusa, ali prvo nek ih ignječi. Kupus će to do ujutro izvući
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi