Spalletti demantovao odlazak Manolasa

Oglasio se trener Rome

Spalletti demantovao odlazak Manolasa

Trener Rome Luciano Spalletti govorio je danas za italijanske medije povodom kraja prelaznog roka.

Iako se jutros govorilo o tome da bi Romu mogli napustiti neki fudbaleri popt Manolasa koji bi mogao preći u Arsenal, Spalletti je odlučio demantovati takve stvari.

Na veoma zanimljiv način je prokomentariso pitanje o mogućem odlasku Manolasa iz tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Manolas? Ako Romu budu smatrali dobrim timom, na nivou Juvetnusa, onda će to biti zbog fudbalera poput Nainggolana, Strootmana, Manolasa itd. Možda je on nesretan jer nije igrao u utakmici protiv Sampdorije, ali to ne znači da je zatražio transfer. Sutra navečer će biti naš lider na terenu, posebno nakon što smo doživjeli poraz u posljednjem meču", rekao je Spalletti.

Podsjetimo da Roma sutra igra meč Kupa Italije na domaćem terenu protiv Cesene. Ukoliko pobjede, plasirat će se u polufinale ovog takmičenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi