Spalletti dolazi na klupu voljenog kluba?

Trenutno je bez angažmana

Spalletti dolazi na klupu voljenog kluba?

Luciano Spalletti je blizu povratka na trenersku scenu.

Italijan je bez angažmana otkako se u maju prošle godine razišao sa Interom, no sve do polovine 2021. može mirno da uživa i prima novac od Nerazzurra.

Ipak, Spalletti je sada spreman da raskine ugovor i da se vrati trenerskom poslu, a mediji u Italiji pišu da bi njegov sljedeći angažman mogao biti u Fiorentini.

Posljednji poraz od Sassuola gurnuo je Viole u donji dio tabele i do kraja sezone primorani su strepiti za opstanak, a kako to obično biva, ceh za blijede igre platit će trener Beppe Iachini.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zanimljivo je da je Spalletti rođeni Toskanac i da tokom prethodnih godina nikada nije skrivao da je navijač Fiorentine, a ostaje da se vidi da li će na kraju sjesti na klupu voljenog tima.

U Italiji je Spalletti ranije još vodio Empoli, Sampdoriju, Udinese, Romu i Inter. Jedno vrijeme bio je i u ruskom Zenitu iz St. Petersburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi