Spalletti: Gol je spasio Džeku nakon velikog promašaja

Trener Rome prokomentarisao utakmicu

Spalletti: Gol je spasio Džeku nakon velikog promašaja

Trener Rome Luciano Spalletti se u izjavi nakon visoke pobjede nad Palermom od 5:0 posebno dotakao Edina Džeke.

Osim što je naš najbolji fudbaler bio heroj svog tima sa dva postignuta gola i dvije asistencije, njegov nastup će biti upamćen i po nevjerovatnom promašaju koji se desio pri rezultatu 0:0.

"Loše smo počeli utakmicu, ali prvi gol Edina Džeke je promijenio stvari. Pogledao sam u Džeku nakon velikog promašaja. Djelovao je izbezumljeno, oborio je glavu ali mu je već sljedeći kontakt s loptom bio pogodak. Taj gol je spasio Džeku i podigao mu raspoloženje", rekao je Spalletti, koji je potom dodao:

"Zadovoljan sam zbog pobjede ali moramo još da radimo. Ovo je naša peta pobjeda u nizu i čestitam svojim fudbalerima na tome. Ipak, još neke ekipe igraju dobro, tako da moramo biti oprezni i ne opuštati se".

Naravno, neizostavna tema razgovora sa novinarima bio je i Francesco Totti, kojeg je trener Rome izostavio iz tima za večerašnji meč.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Totti se sutra vraća u tim. Večeras je bio u loži ali je dolazio i u svlačionicu pozdraviti se sa saigračima. Već sutra će ih pozdraviti na treningu", zaključio je Spalletti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi