Spalletti izostavio Gabigola sa spiska za pripreme
Foto: EPA

Brazilac ide na posudbu?

Spalletti izostavio Gabigola sa spiska za pripreme

Fudbaleri Intera će sutra otputovati u italijanski gradić Brunico gdje će započeti sa pripemama za narednu sezonu, međutim ostatku ekipe se na pripremama neće pridružiti Brazilac Gabriel Barbosa Gabigol.

Skupo plaćeni Gabigol je izostavljen sa spiska za pripreme Intera, a očekuje se da će ga klub ovog ljeta poslati na posudbu. 

Na pripremama će se naći i neki igrači za koje se očekuje da ovog ljeta napuste Inter. Pa će tako put Brunica krenuti i Biabiany, Ranocchia i Santon, dok Gazzetto dello Sport izvještava da su čelnici Intera dali dodatnih pet dana odmora Gabigolu kako bi se pokušao pronaći klub u koji će on otići na posudbu.

Ukoliko se za to vrijeme ne postigne dogovor sa nekim klubom, Gabigol bi se trebao priključiti pripremama 10. jula.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Spisak igrača Intera za pripreme:

Berni, Handanović, Padelli, Pissardo, Miranda, Murillo, Santon, Ansaldi, Ranocchia, Valietti, Vanheusden, Sala, Kondogbia, Emmers, Joao Mario, Belloni, Zaniolo, Danso, Pinamonti, Rivas, Biabiany, Longo, Baldini, Odgaard, Rover.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti