Čelnici Intera putuju u Pariz: Žele Di Mariju
Foto: EPA

Nerazzurri zainteresovani i za Rabiota i Marquinhosa

Čelnici Intera putuju u Pariz: Žele Di Mariju

U Interu su uspjeli "srediti račune" i ispuniti uslove finansijskog fair playja prije 30. juna, kada je ovom italijanskom klubu isticao rok za ispunjenje istih.

A prema italijanskim medijima, zvaničnici Intera se sada spremaju posjetiti Pariz gdje bi sa čelnicima PSG-a trebali razgovarati o mogućem transferu Angela Di Marije, ali i Adriena Rabiota.

Angel Di Marija je u PSG stigao iz Manchester Uniteda za 63 miliona eura, međutim u Interu se nadaju da će uspjeti spustiti cijenu. Naime, špekuliše se da bi Nerazzurri bili voljni za Di Marijine usluge platiti oko 50 miliona eura.

I Rabiot i Di Marija su se u prošlosti povezivali sa mogućim transferom u Inter, međutim sada se čini da je sportski direktor Nerazzurra, Walter Sabatini, odlučan dovesti barem jednog od ova dva igrača u redove svoje ekipe. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji navode da bi Sabatini već danas trebao stići u Pariz, a špekuliše se da bi i defanzivac PSG-a Marquinhos mogao biti na meti Intera s obzirom da Sabatini izuzetno cijeni ovog fudbalera, te da ga je, u vrijeme dok je bio sportski direktor Rome, dovodio na Olimpico.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi