Spalletti ostao slijep na Džekine pogotke

Dijamant ponovo na klupi

Spalletti ostao slijep na Džekine pogotke

Šta Edin Džeko treba uraditi da bi konačno dobio mjesto u prvoj postavi Rome? Čak i na mečevima u kojima daje šansu fudbalerima sa klupe, Spalletti je ponovo izostavio Džeku iz prvih 11.

Roma večeras igra meč 1. kola grupne faze Evropske lige u gostima kod Viktorije Plzen, a treneri oba tima odabrali su početne postave za ovaj meč.

Roma će igrati u nešto izmjenjenom sastavu u kojem će napad predvoditi Gerson.

Sastav Viktorije: Bolek; Mateju, Hejda, Hubnik, Limbersky; Kopic, Kace, Horava, Zeman; Bakos, Duris.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sastav Rome: Alisson; Bruno Peres, Manolas, Fazio, Juan Jesus; Gerson, Paredes, Nainggolan; Perotti; El Shaarawy, Iturbe.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi