Spalletti: Ovo je bila jako dobra godina za Romu

Trener zadovoljan

Spalletti: Ovo je bila jako dobra godina za Romu

Edmir Škorić

Trener Rome Luciano Spalletti smatra da je za njega i Romu 2016. godina bila uspješna.

Za službenu stranicu Rome Spalletti je kazao da je Roma imala uspješnu godinu i da je u istoj bila u rangu velikih evropsih timova.

"Od mog povratka na klupu Rome, klub je u 38 mečeva osvojio 87 bodova i to je u rangu Chelseaja, PSG-a, Atletica, Manchester Untieda, Cityja i Arsenala", rekao je Spalletti, pa je dodao:

"Očigledno je da su rezultati ono što je važno i to nam omogućava da budemo u vrhu evropskih timova. Prošla godina bila je izuzetna jer smo ostvarili toliko pobjeda. Istiina je da navijači nis ubili s nama, ali grad srcem slavi naše pobjede i to je fantastično".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, podsjetimo da navijači Rome nastavljaju da bojkotuju Olimpico zbog uvođenja barijera na navijačkoj tribini. Što se Rome tiče, godinu je okončala na drugom mjestu Serije A sa četiri boda manje od Juventusa i plasirala se u šesnaestinu finala Evropske lige. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti