Spalletti suspendovan zbog žestokog provociranja sudija

S tribina će sutra pratiti utakmicu

Spalletti suspendovan zbog žestokog provociranja sudija

Endin Čaušević

Fudbaleri Intera proteklog vikenda u gostima su savladali Sampdoriju s 1:0 u meču petog kola italijanske Serije A.

Inter je u nevjerovatnoj utakmici stigao do pobjede golom u 94. minuti meča kojeg je postigao Marcelo Brozović. Dosta pažnje na ovom meču izazvao je trener gostiju Luciano Spalletti koji se okrenuo prema sudijama nakon gola i poslavio pobjedu.

Spalletti je bio nezadovoljan odlukama sudija na ovoj utakmici, a na kraju ih je žestoko provocirao proslavom pobjedničkog gola Brozovića. Ipak, na kraju je trener Intera kažnjen, a danas je potvrđeno da je suspendovan na jednu utakmicu.

Inter svoj naredni meč u okviru šestog kola italijanske Serije A igra protiv Fiorentine sutra, a Spalletti će ovu utakmicu morati posmatrati s tribina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi