Španci oduševljeni onim što je Pjanić napravio: Ako bude ovako Arthur im neće nedostajati

Lopta koja ima oči

Španci oduševljeni onim što je Pjanić napravio: Ako bude ovako Arthur im neće nedostajati

M. Šljivak

Miralem Pjanić je sinoć u dresu Juventusa odigrao sasvim dobar meč protiv Sassuola.

S dvije asistencije u uvodnih 12 minuta, Pjanić je omogućio svom timu da povede sa 0:2, ali je Stara dama ipak uspjela da prospe prednost i na kraju je jedva došla do jednog boda (3:3).

Pjanićeve asistencije privukle su naravno pažnju španskih medija. Interesantan je naslov Marce nakon asistencije Pjanića za gol Gonzala Higuaina.

"Ako bude ovako asistirao u Barceloni, Arthur im neće nedostajati. Strašan pas", napisala je Marca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

I zaista je Pjanić napravio istinsku čaroliju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Adnanos
Porede ga indirekto sa Arthurom koji nista nije uradio u Barceloni i koji nece nedostajat nezavisno od Pjanica
12 1
BobPaisley
...ma on ovdje igra u grcu otkad je dosao i na neprirodnoj poziciji...ko ga je gledao u Romi zna o cemu pricam...u Romi je imao slobodu i mogao igrati i ofanzivnije i zato je dvije sezone za redom bio prvi asistent lige...ovdje ga guse,covjek ne prelazi centar,kako da asistira napadacu sa svoje polovine,do duse evo i to covjek zna...
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi