Španski trener ne krije: Naravno da želim Prevljaka

Bh. napadač odlazi iz Salzburga?

Španski trener ne krije: Naravno da želim Prevljaka

U Eupenu svim silama žele zadržati Smaila Prevljaka.

Napadač fudbalske reprezentacije BiH za Eupen je igrao u protekloj sezoni kao posuđen igrač Red Bull Salzburga, a ono što je za kratko vrijeme pokazao oduševilo je sve u klubu.

Na pet utakmica Prevljak je postigao četiri pogotka, a s obzirom na sjajnu statistiku ne čudi što čelnici Eupena već vode pregovore sa "Bikovima" oko eventualnog otkupa ili nove posudbe.

"Naravno da bih volio da Smail ostane s nama i naredne sezone, ali to neće biti nimalo lako. Pokazao je snažne performanse", kazao je španski trener Benat San Jose koji Eupen vodi od prošlog ljeta.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Prevljak se u međuvremenu vratio u Salzburg, a u narednim danima trebalo bi biti poznato hoće li ostati u austrijskom klubu ili će ponovo pakovati kofere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi