Niko nije Bayern ismijao kao ruski velikan danas

U Spartaku se odlučili našaliti

Niko nije Bayern ismijao kao ruski velikan danas

Edmir Škorić

Na zvaničnom profilu ruskog velikana Spartaka iz Moskve često se mogu naći objavlje šaljivog karaktera.

Uglavnom, neko ko održava stranice Spartaka na društvenim mrežama zaista ima dobar smisao za humor i na kraju krajeva, učinio je Moskovljane da o njima piše cijeli svijet zbog "ludih" objava koje se uglavnom odnose na aktuelne sportske teme.

Ovaj put je objavljena navodna ponuda Bayerna za njihovog igrača Alexandera Soboleva.

U naravno izmišljenoj ponudi Bayern nudi Spartaku 1.000 eura uz uključene bonuse:

10.000 eura ako Bayern osvoji Evroviziju
15.000 eura ako Manchester United osvoji trofej
20.000 eura ako Lionel Messi pređe u Real Madrid.

Na ovaj način su iz Spartaka htjeli napraviti parodiju i ismijati Bayern zbog posljednje ponude njemačkog velikana Liverpoolu za Sadija Manea.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U toj ponudi Bavarci su obećali bonuse ukoliko osvoje Bundesligu, Kup i Ligu prvaka, što Redsima nije dalo nikakvu garanciju da će dobiti novac. Sve u svemu, glatko je odbijena i druga ponuda Bayerna za Senegalca.



Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...AHAHAHAHAHA,koji kraljevi :D
1 5
krems_krems12
E cuj Spartak ih ismijao. Pa Spartak i ovi Rusi nisu dostojni pomenuti bilo koji evropski klub, a da ne govorim o gigantima kakav je Bayern. Okupatori neka vode svoje politiku.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi