Spavaš li mirno, Giampiero Ventura?

Majstorski gol Insignea

Spavaš li mirno, Giampiero Ventura?

U dvomeču Italije i Švedske, Lorenzo Insigne je na terenu proveo ukupno 14 minuta bez obzira što fudbaler Napolija trenutno igra u životnoj formi.

Sada već bivši italijanski selektor Giampiero Ventura je u prvoj utakmici u Štokholmu uveo Insignea u igru u 76. minuti, a u revanšu mu uopšte nije pružio priliku za igru iako je Italija trebala svim silama krenuti po pobjedu. 

Završilo je 0:0, Insigne je ostao na klupi, Italija nije otišla na Svjetsko prvenstvo a Ventura je dobio otkaz.

Za desetak dana nakon historijskog neuspjeha Italijana, Insigne je prvo pogodio protiv Milana u pobjedi 2:1, a večeras je postigao spektakularan gol protiv Šahtara u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Insigneovu majstoriju zaista vrijedi pogledati, a valjda je vidi i Ventura koji očito nije znao kakvog igrača drži na klupi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi