29

Komentari (29)

ubnt
hajd sad svi u glas ! horuk , syr i gazija ! KME , KME , KME , KMEEEEE
Hooruk
Ja sam doista uvjek mislio da je to samo mit da se moze za real uefadrid navijati (izuzev madridjane) ali sad vidim da nas ima svakakvih.
ubnt
Mit je blento da je smrdilona 2009. prošla zasluženo Celzi ! U tvojoj i glavama ostalih kitalonaca ! Maltretirate cijeli site , danima sa svojim nebulozama , splacinama ... I kada neko misli drukčije , alarm vam se upali ... Mrs budalo !
Hooruk
Ti bi jednu utakmicu nastimanu tekmu izjednacio sa par sezona.
ubnt
Evo zasto je Real najveci na svijetu ! Na prezentaciju Hazarda dodje navijaca vise nego sto Celzijev stadion ima kapacitet ! Ovo je Brodvej fudbala ! San , koji se ostvari samo nekolicini sretnika ! Sretno Hazard !
Kiss
pa tko ne bi otišao na S.Bernabeua džabe i još vidiš igrača poput Hazarda milina a džabica tako da logično da će biti pun
ubnt
Kao i na prezentaciji većine igrača svugdje na svijetu ! Bravo ! Uvjeri me sa pola rečenice !
Syr
prijatelju,ovo je bolest..uz duzno postovanje svih uspjeha Real Madrida u historiji svjetskog fudbala
ubnt
hahahahahahahahaha
GAziJA....
Posao stoljeca za Chelsea, prodati igraca za 150000000 eura za igraca koji u januaru puni 29..da se razumijemo Hazard je BETON, ali najbolje godine je dao Chelsea-u..
Mase007
Hahahha zajebao si se, mislim da je posao stoljeca ipak prodati Ronalda sa 34 godine za 100 miliona. A Hazard je zvijer koja moze jos 5 godina da igra ja ovom nivou. Tako da idi svrsavaj na Messija.
ubnt
Koliko samo zlobe ima u tvom komentaru . Vidi se da se izjedas od muke ! Navijac si smrdilone vidi se iz svemira ! Izidji na balkon i disi duboko , jer ocito se gusis gazijo od muke ! Puknut ces !
GAziJA....
Malo lulas djecace, nit sam navijac Reala, Barse, niti Chelsea, cisto kao neutralni posmatrac mislim da je Hazard odigrao najbolje u Chelsea-u..a ne moze.u istu recenicu sa Ronaldom, niti igracki, niti marketinski..lijep pozdrav ZLOBNE DUSE..
ubnt
Dječak ti babo može biti mulac ! Ne prdi bezze jer si očito plitak i ograničen , kao i većina navijača smrdilone ! I ne lupaj mulac , jer ispadas gluplji nego sto jesi !
GAziJA....
Prvo bukvar savladaj, pa onda pokusaj da komentarises argumentovano..fino ti kazem da nisam navijac Barselone, moj tim u 5 prelaznih rokova ne potrosi kao Real ili Barsa, a ti navalio pravo..JESI LI GLUP, ILI SAMO TAKO IZGLEDAS?
SamiAm1234
ubnt
Nemas ti klub , osim svoje stado ovaca ! Od kud ti net na planini ??? Skini se ti sa Realovih vjesti , pa me uvjeri u suprotno ! Da umjesto ovaca , imas krave !
GAziJA....
Uzmi malo bukvar cobane, kad vec o stadu pricas..
Syr
neko ko moze babo biti bilo kome..odrastao je toliko da klubove zove njihovim oravim imenom a ne kao neki uspaljeni skolarac..smrdilona..penaldo uefadrid i td
Syr
Hooruk
Ohladi momak i idi svrsavaj na Pereza, a sto se tice Hazarda nakon Messija najbolji.
Hooruk
Smanji dozivljaj jebote real uefadrid, mogu kupiti, hocu reci osvjiti , 100 titula nikad nece biti gospodski klub kao Barca
ubnt
Hehehehehe , eto vidis kako se sam otkrijes ! hajd sad uzivaj sa ovcama ! smrdilonac ! mrš !
ubnt
sanjaj horuk ! sanjaj !
ubnt
Čelzi 2009. najveća kradja u historiji bilo kojeg sporta ! i oni ovdje drkaju na gospodstvo ! obraz đon !
ubnt
kakav bukvar tranvestitu ! pismeniji sam od tvoje cijele porodice ! otrcane ti te fraze ! uhvati se ti ovaca pa polako uz planinu !
Robijasis1000
Ubnt definitivno si jedan maloumnik koji nezna osnovne pojmove gramatike, jebo ti Hazard seku
Hooruk
ubnt
Robijaš , jebo sam ti selu !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti